Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Calvin Ramsay: «Έχει τεράστια προοπτική!»

Klopp για Calvin Ramsay: «Έχει τεράστια προοπτική!»

Ο Jürgen Klopp είναι βέβαιος ότι ο Calvin Ramsay θα συνεχίσει την εντυπωσιακή και γρήγορη ανάπτυξή του, μετά και τη μεταγραφή του στην Liverpool.

Ο διεθνής, με την U21, δεξιός μπακ της Σκωτίας υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους Reds για να μετακομίσει από την Aberdeen, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις, έδωσε 9 ασίστ και σημείωσε 1 γκολ.

Η φετινή, σημαντική για τον ίδιο, σεζόν 2021-22, ολοκληρώθηκε με τον Ramsay να ψηφίζεται ως νέος παίκτης της χρονιάς από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

O Klopp βλέπει στο νέο Νο. 22 του συλλόγου ένα πολλά υποσχόμενο μείγμα εμπειρίας, για την ηλικία του, και σημαντικά περιθώρια βελτίωσης στο Anfield.

«Ο Calvin είναι ένας άλλος συναρπαστικός νεαρός παίκτης, οπότε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής στο Liverpoolfc.com.

«Έχει τεράστιες δυνατότητες. Αυτή τη στιγμή είναι μόλις 18 ετών, αν και σύντομα κλείνει τα 19 και έχει ήδη έναν αξιοπρεπή αριθμό συμμετοχών στην πρώτη ομάδα, για ένα αμυντικό της ηλικίας του».

«Είναι αθλητικός, έξυπνος, με αυτοπεποίθηση, με καλές τεχνικές ικανότητες και, το πιο καθοριστικό, είναι πρόθυμος να μάθει».

«Οι εμπειρίες του ευρωπαϊκού και του διεθνούς ποδοσφαίρου, με την U21, ήταν πολύ σημαντικές για τον ίδιο και την εξέλιξή του».

«Το να υπογράφει τόσο νωρίς στο μεταγραφικό παράθυρο είναι φανταστικό για αυτόν, καθώς σημαίνει ότι θα είναι μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

«Αυτός και εμείς θα έχουμε υπομονή μεταξύ μας. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι το δικό μας περιβάλλον είναι το ιδανικό για να καλλιεργήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις ιδιότητες και το ταλέντο ενός νεαρού παίκτη».

«Έτσι, όλοι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του και να τον δούμε να βελτιώνεται και να εξελίσσεται».

Ο Calvin Ramsay ανακοινώθηκε από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com